Selecteer een pagina

Bent u horeca- of recreatieondernemer en zoekt u een extra attractie voor uw bedrijf?

123HAPPY biedt een ruim aanbod aan e-scooters, supboards en sloepen aan.

 

123HAPPY biedt een ruim aanbod e-scooters, supboards en sloepen aan, om zo een ‘duurzame’ meerwaarde te creëren aan uw bedrijf of onderneming! Wilt u niet investeren, maar wel incasseren?

123HAPPY helpt u graag met het opzetten hiervan!

 

Dan staan wij voor u klaar met ons “compleet ontzorgt verhuurpakket”.

Elektrische scooters

Rijden op een e-scooter in de natuur, de stad of langs hotspots, is een leuk uitje voor jong en oud. De e-scooter is niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar ook goed in te zetten voor grote groepen. De scooters laden gemakkelijk op d.m.v. bijgeleverde accu’s en kunnen veilig op slot gestald worden. U heeft er zelf weinig omkijken naar, want 123HAPPY zorgt voor het onderhoud!

Elektrische sloepen

Wat is er leuker om tijdens lekker weer het water op te gaan. Met een klein gezelschap, of tot 6 personen. 123HAPPY verhuurt elektrische aluminium sloepen met overkapping. Als horecaondernemer kunt u hier zelf een mooi 1-2tje van maken door een lunch of picknick bij te leveren. Ook hier geldt; 123HAPPY zorgt voor het onderhoud.

Supboards

Suppen, of wel stand-up-peddelen heeft haar opkomst gemaakt in Nederland. Een leuke bezigheid bij mooi weer en zeer geschikt voor beginners en voor jong en oud. De grootte van het gezelschap is hierbij ook niet belangrijk, want individueel is het ook leuk om te doen. Het supboard heeft weinig onderhoudt nodig en dus voor u een kleine investering.

Wij gaan graag het gesprek met u aan!

Is uw interesse gewekt? Dan lichten wij graag de mogelijkheden en verwachtingen toe.